Al een aantal jaren zat ons kantoor in een deelpand aan Minden 21 in Apeldoorn. Door de groei van de afgelopen jaren was er inmiddels op kantoor wat uitbreiding nodig en eigenlijk ook wat meer ruimte. Eind mei deed zich voor ons een buitenkans voor. Een groter pand in dezelfde straat waar behalve meer kantoorruimte ook ruimte voor opslag is en parkeren is. Daarom zijn we eind juni verhuisd!

Verhuisd in dezelfde straat, dat klinkt eenvoudiger dan het is. Want bij een verhuizing komt toch altijd wat meer kijken dan je op het eerste gezicht denkt. Als beveiligingsbedrijf hebben we uiteraard eerst de beveiliging van ons nieuwe pand op orde gebracht. Daarna was er natuurlijk nog het een en ander te doen aan vloeren en muren waarna het verslepen van spullen kon beginnen. Uiteraard draaide in deze periode al het andere werk gewoon door, dus we waren lekker druk.

Inmiddels werken we vanuit het kantoor aan Minden 16. En zoals iedereen die weleens verhuisd is met het bedrijf wel heeft ervaren zijn er nog elke dag kleine klusjes die geregeld moeten worden.

Maar natuurlijk zijn we erg blij met ons nieuwe kantoor en de extra ruimte die we hebben. Dat werkt prettig en is ook veel makkelijker bij het ontvangen van bezoek. U kunt ons dus vanaf nu vinden op ons nieuwe adres:

Flair Security

Minden 16

7327 AW Apeldoorn