Wij zijn op zoek naar Horecaportiers M/V!

Ben jij gastvrij, flexibel en sta je stevig in je schoenen? En ben je op zoek naar portierwerk bij de leukste gelegenheden in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutpen? Dan willen wij je graag leren kennen. 

Functie-eisen:

checkJe hebt een diploma Horecaportier of MBO Beveiliger 2

checkHebt ervaring in de horeca

checkJe bent regelmatig beschikbaar

checkVoor de functie van beveiliger moet je van onbesproken gedrag zijn. In het kader van onze vergunning als beveiligingsbedrijf maakt screening bij de Politie deel uit van de sollicitatieprocedure

 Ook ZZP-ers worden van harte uitgenodigd om te reageren. Je dient dan behalve aan bovenstaande ook aan de volgende voorwaarden te voldoen:

check Je hebt een KvK registratie

check Je hebt een ZZP aansprakelijkheidsverzekering

 Wat wij bieden:

Wij bieden horecaportiers een afwisselende baan in een enthousiast team met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals onregelmatigheidstoeslagen en een pensioenregeling. Flexibiliteit in het aantal uren dat je wil/kan werken en voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen en mee te denken.

 Is dit jou op het lijf geschreven? Dan willen we je graag persoonlijk leren kennen. Neem contact op met info@flair-security.nl of solliciteer via ons sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.