Mobiele Surveillance

De mobiele surveillanten van Flair Security leveren vanuit hun auto een belangrijke bijdrage aan de beveiliging van bedrijfsterreinen en objecten. De aanwezigheid van een mobiele surveillant heeft al een preventieve werking en daarbij zijn onze medewerkers getraind in het signaleren van verdachte situaties en hierop te acteren.

 

Alarmopvolging door de Mobiele Surveillance

Onder de taken van de mobiele surveillant valt onder andere de alarmopvolging. Dit houdt in dat de surveillant na het ontvangen van een alarm melding ter plaatse zal gaan om deze melding te controleren. Een alarm gaat af omdat het systeem een onrechtmatigheid detecteert zoals bijvoorbeeld een inbraak, brand of waterschade. Bij aankomst zal de mobiel surveillant daarom de locatie eerst extern controleren op eventuele onrechtmatigheden. Alles wat wordt aangetroffen wordt opgenomen in een duidelijke rapportage, eventueel verduidelijkt met foto’s. Deze rapportage ontvangt u digitaal. Bij calamiteiten nemen  wij uiteraard direct contact met u op.  

Mocht de surveillant ter plaatse onrechtmatigheden constateren dan zal hierop de afgesproken actie worden ondernomen. Dit kan bijvoorbeeld het bellen van een glaszetter zijn bij ruitschade, maar ook het bellen van de politie bij inbraak en/of heterdaad.

 

Sleutelbeheer

Onze mobiele surveillanten hebben allemaal goedgekeurde kluizen in hun voertuig waarin de sleutels van onze klanten worden bewaard. Indien een klant de sleutel verloren heeft of zich heeft buitengesloten komt onze surveillant ter plaatse om de deur van het pand te openen. Dit gebeurt vanzelfsprekend alleen na verificatie van de identiteitsgegevens van de buitengesloten persoon. Op deze manier kunt u tijd en geld voor een slotenmaker besparen

 

 

 

 

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl