Objectbeveiliging is er veel verschillende soorten en maten.  Een inbraak, brand, storing of ongeval leidt vaak niet alleen tot directe schade, maar zorgt ook voor een onderbreking van het bedrijfsproces. Dit leidt in principe altijd tot extra omzetverlies en is daarom natuurlijk zeer ongewenst. Daarom handelen de objectbeveiligers van Flair Security altijd behalve vanuit het oogpunt van brand- en criminaliteitspreventie ook als de bewaker van de continuïteit van het organisatieproces. 

Objectbeveiligers beveiligen uw object, maar ook eventuele bezoekers of bewoners. Zij zorgen ervoor dat bezoekers, werknemers of bewoners zich welkom en veilig voelen. Een bekend (en vriendelijk) gezicht bij de entree van uw pand geeft vertrouwen. Ook kunnen onze beveiligers de eventuele registratie van bezoekers voor u doen en lopen zij rondes door en om het object. Hiermee wordt direct het veiligheidsniveau op uw locatie verhoogd.

Omdat elk object anders is stelt Flair Security zich bij elke opdracht voor objectbeveiliging de volgende vraag: hoe zetten we zo efficiënt mogelijk mensen en technische hulpmiddelen in om uw object en bedrijfsproces met optimale zorg te omgeven? Aangezien er geen standaardbedrijven en standaardprocessen bestaan gaan wij niet voor zogenaamde standaardoplossingen. Bij Flair Security kiezen wij voor maatwerk, beveiliging die volledig is toegesneden op uw wensen!

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl