Winkelsurveillance

Over ons

Wat ooit begon met een uitdaging om eens aan de deur van een uitgaansgelegenheid te gaan staan groeide als snel uit tot een passie voor het beveiligingswerk. Vanuit deze passie is Flair Security ontstaan.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreide staat van dienst. Ons doel is om de beveiliging van uw object, event of gelegenheid optimaal, effectief en met flair te verzorgen. Dit doen wij door vakbekwame mensen met een prettige uitstraling te leveren die passen bij de opdracht. Want niet elke beveiliger past bij elke opdracht. Wij verdiepen ons daarom altijd in de wens van de opdrachtgever en zoeken daarbij binnen ons personeelbestand de juiste personen. Dit zorgt voor tevreden klanten en tevreden werknemers!

Passie voor beveiligen

Bij Flair Security draait beveiligen om meer dan alleen veiligheid. Daarom werken wij met echte professionals die daarnaast de kunst van het gastheer/gastvrouw zijn uitstekend verstaan. Onze naam zegt het al, wij willen beveiligen naar een hoger niveau tillen, met flair! Dit doen wij met medewerkers die dezelfde passie voor hun werk hebben als u voor uw organisatie. Vakmensen die de kunst van het omgaan met mensen in allerhande situaties verstaan. 

Al onze opdrachten worden gecoördineerd vanuit ons kantoor in Apeldoorn door ons kleine maar enthousiaste team.

 

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl