Flair Security volledig bevoegde Verkeersregelaars
Wij van Flair Security leveren u Verkeersregelaars, Evenementenverkeersregelaars, Beroepsverkeersregelaars, Parkeerbegeleiding of Valet Parking.

Wij beschikken uitsluitend over verkeersregelaars die de cursus Bevoegd Verkeersregelaar met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het persoonscertificaat BRL 9101, VCA, EHBO en AED diploma. Ook beschikken wij over verkeersregelaars die een aanvullende opleiding hebben genoten als beveiligingsbeambte.

Onze verkeersregelaars kunnen worden ingezet voor het regelen van verkeer bij evenementen, optochten, wegomleggingen, incident management en wegwerkzaamheden. Deze diensten verzorgen wij op ad-hoc basis maar ook op contract en projectbasis voor langere periodes.

Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten, zorgen onze professioneel geĆ¼niformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars voor een goede verkeersafwikkeling, hierdoor ontlasten zei u en kunt u zich volledig toeleggen op uw hoofdtaak.

Onze verkeersregelaars creƫren een soepele doorstroming van het verkeer, verwijzen eventueel het verkeer naar een alternatieve route en voorkomen door hun aanwezigheid mogelijke ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 21
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl