verkeersregelaars

Verkeersregelaars zijn van onschatbare waarde bij grote drukte rondom evenementen, maar natuurlijk ook bij tijdelijke verkeersmaatregelen en wegwerkzaamheden. Verkeersregelaars helpen de veiligheid in dit soort situaties te verzorgen. Ze zorgen dat het parkeren, betreden en verlaten van een terrein goed verloopt. Maar ook dat het verkeer veilig kan doorstromen in het geval van werkzaamheden of andere bijzonderheden (denk hierbij aan treinstoringen, afsluitingen van belangrijke verkeersaders en omleidingen).

Een goede doorstroming van verkeer bij evenementen draagt bij aan een positieve waardering van uw evenement. Want niemand vindt het leuk om bij aankomst op of vertrek van een leuk evenement urenlang vast te zitten in de auto. Hetzelfde geldt bij wegwerkzaamheden. Onderweg naar werk of huis zorgt elke vertraging voor irritatie. Flair verkeersregelaars zorgen voor een optimale doorstroming, zij doen dit correct maar uiteraard met een flinke dosis charme.

Onze verkeersregelaars hebben een gedegen opleiding achter de rug en voldoen altijd aan de geldende eisen. Door hun training hebben zij inzicht in het gedrag van verkeersdeelnemers en bezoekers. Daardoor zijn ze in staat om adequaat te handelen en de veiligheid van iedereen te bewaken.

Ook voor de verkeersregelaars van Flair Security geldt dat zij representatief op de werkplek zullen verschijnen. Op tijd en altijd voorbereid op de opdracht zodat u deze met een gerust hart uit handen kan geven.

Neem voor meer informatie contact op met Flair Security, wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

 

 

 

 

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl