Of het nu gaat om een festival, congres of ander evenement, het doel van elke organisator is om er een geslaagd evenement van te maken.  Gastvrij en met een professionele uitstraling.  Voor elke organisator van zo’n event is de zorg voor veiligheid van de vele gasten een belangrijke verantwoordelijkheid. Flair Security neemt u deze zorg graag uit handen met onze evenementenbeveiliging zodat uw bezoekers erop kunnen vertrouwen dat dit geregeld is. Hierdoor kan uw evenement in een ontspannen sfeer plaatsvinden.

Flair Security regelt op een professionele manier de gehele beveiliging van het evenement. Het borgen van de veiligheid op plaatsten waar grote groepen mensen bijeen zijn vraagt de nodige ervaring. Ervaring die onze professionals in ruime mate bezitten.

De discrete aanwezigheid, het correcte optreden, de verzorgde en nette uitstraling en het gevoel voor etiquette van onze beveiligingsbeambten worden hoog gewaardeerd. Onze beveiligers ondersteunen bij de toegangscontrole, het opvolgen van de veiligheidsvoorschriften en het vrijhouden van vluchtroutes. Ook zijn zij getraind in het observeren en herkennen van onveilige situaties en escalatie hiervan te voorkomen.

Een unieke meerwaarde  van een samenwerking met Flair Security is onze goede relatie  met gemeente en politiekorpsen bij de aanvraag van vergunningen. 

Bij evenementenbeveiliging werken wij met hetzelfde concept als bij de horecabeveiliging en wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige communicatiemiddelen.

De opdrachtgever is koning en krijgt van ons de hoogste kwaliteit terug voor zijn investeringen in veiligheid. 

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl