Flair Security is een SBB erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In ons bedrijf kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.

Als erkend leerbedrijf bieden wij de stagiair een goede en veilige werkplek. Hier kan de student kan oefenen met alle voorkomende werkzaamheden die een beveiliger tegen kan komen. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van een ervaren praktijkopleider. Deze kent zowel de eisen van de school als de eisen van het vak. Hierdoor kan de beveiliger in opleiding bij ons op een serieuze maar toch prettige manier werken aan zijn of haar praktijkervaring. Door ons uitgebreide aanbod aan diensten zoals o.a. objectbeveiliging en beveiliging bij evenementen krijgt de stagiair ook een veelzijdige stage. Voordeel voor de student is dat wij altijd kijken of er na de stage mogelijkheden zijn om de stagiair een baan in onze organisatie aan te bieden. En zeg nu zelf, niets is zo prettig als tijdens je opleiding al weten of er daarna al ergens een leuke werkplek op je wacht!

Wat dat betreft snijdt het mes natuurlijk aan twee kanten. Voor ons is het ook prettig om al te weten dat we een geschikte nieuwe collega aan kunnen nemen. Eentje die het vak verstaat en past binnen de waarden van Flair Security. En ja, de extra handjes die een stagiair binnen de onderneming biedt zijn ook altijd van harte welkom. Kortom, ben je in opleiding voor beveiliger, of werk je binnen een school die beveiligers opleidt? Neem eens contact met ons op over de mogelijkheden voor een stage bij Flair Security.

Horecabeveiliging