Voor bepaalde objecten en evenementen kan hondenbewaking de ideale oplossing zijn. Flair Security heeft ruime ervaring op het gebied van bewaking met honden en kan voor elke situatie of object een passende oplossing bieden.

Onze hondenbewaking werkt vaak op plaatsen waar grote aantallen mensen verzameld zijn. Denk hierbij aan evenementen en beurzen. Daarnaast dragen deze bewakers ook bij aan de bewaking van terreinen en/of gebouwen en eigendommen. De bewaking met honden door Flair Security heeft een enorme preventieve werking. Bijkomend voordeel is dat de inzet van de bewakingshond enorm scheelt in het aantal beveiligingsbeambten dat moet worden ingezet. Een ander voordeel is snelheid. Honden kunnen snel in gevaarlijke situaties wat een afschrikwekkende en dus preventieve werking heeft.

Uiteraard werken wij alleen met honden die de relevante opleidingen en testen met goed gevolg hebben afgelegd. Maar hoe goed de hond ook getraind is, het blijft altijd de geleider die de smalle grens tussen situatiebeheersing en laakbare agressiviteit bepaalt. Beheersing en controle zijn hierbij sleutelbegrippen. Hondenbeveiliging is teamwork en om optimaal te blijven functioneren werken daarom hond én geleider regelmatig een gevarieerde praktijktraining af. Dit zorgt ervoor dat zij onder alle omstandigheden de situatie onder controle houden. Ook wanneer zij worden geconfronteerd met potentiële ordeverstoorders en wetsovertreders die agressief en gewelddadig zijn.

Al onze hondengeleiders zijn NBvdD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd en deze word elke 2 jaar volgens de geldende regels opnieuw getoetst.

 

Onze medewerkers vormen samen met hun hond absoluut een professioneel en betrouwbaar team.

.

Mechelse Herder Kennel “Of Juco’s Place”

Sinds 2017 hebben wij een samenwerkingsverband met Mechelse Herder Kennel “Of Juco’s Place” In Apeldoorn.
Zij trainen onze honden voor de toetsing NBvdD en KNPV object bewakingshond en leveren exclusief de honden aan onze beveiligers.

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl