Binnen de horeca zijn er tevens veranderingen opgetreden rondom veiligheid. De markt heeft de behoefte aan portiers die de klanten op correcte wijze de huisregels van de opdrachtgever overbrengen en er is behoefte aan een optimale en effectieve beveiliging van de horecagelegenheid met andere woorden ons organisatiedoelstelling en de doelstelling van de opdrachtgever is dat de kwaliteitseis heel hoog moet zijn.

Voor een horecagelegenheid plaatsen wij voor u de juiste mensen aan de deur. Flair Security. verricht de beveiliging van een horecagelegenheid volgens een beproefd concept: defensief, rustgevend en op de achtergrond. De sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement wordt versterkt door de aanwezigheid van onze ervaren horecaportiers. Onze horecaportiers ontvangen uw gasten c.q. bezoekers op een vriendelijke en correcte wijze. Door het verrichten van zorgvuldige toegangscontroles en het signaleren van onregelmatigheden oefenen onze horecaportiers preventief toezicht uit. Uw bezoekers kunnen dus met een gerust hart uw zaak bezoeken.

Bij onze organisatie streven wij naar portiers die over competenties beschikken, zoals de Nederlandse taal in woord, assertief, klantvriendelijk en in staat zijn de juiste beslissingen te nemen in bepaalde situaties. Ons motto is dan ook “beter voorkomen dan genezen”. Dit wil zeggen dat de medewerkers goed getraind zijn in conflicthantering en probleemanalyses.

Representatief speelt hier eveneens een grote rol bij. De beveiligingsmedewerkers zijn allen standaard gekleed in eenzelfde herkenbaar zwarte horeca kleding, namelijk een zwarte broek met een zwarte jas voorzien van het veiligheidsteken en het bedrijfslogo. Verder wordt er streng op toegezien dat het personeel een verzorgd uiterlijk heeft en is er, al naar gelang de behoefte van de klant, de mogelijkheid

Verder is een goed contact met de Politie van essentieel belang om eventuele calamiteiten op een efficiënte en correcte manier af te handelen

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 21
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl