Gezelligheid in de horeca hoort hand in hand te gaan met veiligheid. En dat betekent dat je als horeca ondernemer voor horecabeveiliging graag de juiste mensen in huis haalt. Een portier met een vriendelijke uitstraling die de gasten welkom heet, maar ze ook op een correcte manier de huisregels laat weten.

Bij Flair Security weten we hoe belangrijk het is om de juiste mensen voor de deur te plaatsen. We kijken dan ook altijd samen met de opdrachtgever naar wat er nodig is. Hierbij stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de door ons geleverde oplossing.

Flair Security verricht de beveiliging van een horecagelegenheid volgens ons beproefde concept: defensief, rustgevend en op de achtergrond met uiteraard wel een dosis flair.

Door de aanwezigheid van onze ervaren horecaportiers versterkt u de sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement. Onze horecaportiers zijn er namelijk op getraind om uw gasten op een vriendelijke en correcte wijze te ontvangen. Ze signaleren probleemsituaties nog voordat ze zichtbaar worden en lossen deze professioneel op. Bij voorkeur onzichtbaar voor de overige gasten natuurlijk. Door het uitvoeren van preventief toezicht kunnen uw gasten dus met een gerust hart uw zaak bezoeken en genieten van een ongedwongen sfeer.  

Flair Security stelt hoge eisen aan de horeca portiers die wij aanbieden. Onze mensen beheersen de Nederlandse taal, zijn assertief en klantvriendelijk. Ook zijn zij in staat de juiste beslissingen te nemen in lastige situaties. Ons motto is altijd: “beter voorkomen dan genezen”. Dit wil zeggen dat al onze medewerkers goed getraind zijn in conflicthantering en probleemanalyse.

Representatief zijn speelt bij horecabeveiliging ook een grote rol bij, Een horecaportier is toch een beetje uw visitekaartje. Daarom zijn al onze beveiligingsmedewerkers standaard gekleed in herkenbare, zwarte horecakleding. Dit zijn een zwarte broek en een zwarte jas voorzien van het veiligheidsteken en het bedrijfslogo.  Wij vinden het heel belangrijk dat het personeel een verzorgd uiterlijk heeft en zien hier dan ook streng op toe. Ook hierbij houden wij rekening met de uitstraling die de onderneming van onze klant heeft.

Verder is een goed contact met de Politie van essentieel belang om eventuele calamiteiten op een efficiënte en correcte manier af te handelen

 

 

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl