Criminaliteit in winkels komt helaas steeds meer voor wat winkelsurveillance tot een noodzaak maakt. Diefstal door winkelend publiek of medewerkers en leveranciers, maar ook agressie en intimidatie komt steeds vaker voor. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen euro’s verlies binnen de retail en detailhandel. 

Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Iets wat uiteraard ook voor u als ondernemer en uw personeel geldt. Daarom zijn veiligheid en beveiliging belangrijke onderwerpen binnen de branche. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur. Controle op zowel de inkomende als uitgaande goederen is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken. Bij deze controle is het natuurlijk bijzonder belangrijk dat de veiligheid van alle aanwezigen geborgd is.

Bij het aanvaarden van een opdracht voor winkelsurveillance zullen wij eerst de winkel doorlichten op eventuele risico’s en de wensen van de ondernemer in kaart brengen. Uiteraard staat de preventie van diefstal en het gevoel van veiligheid in de winkel hierbij centraal. Op basis hiervan verzorgt Flair Security een beveiligingsplan. De inzet van een winkelbeveiliger, eventueel in combinatie met technische hulpmiddelen, zorgt ervoor dat winkelen weer voor iedereen aantrekkelijk wordt en blijft.

De winkelbeveiligers van Flair Security zijn echte specialisten die bewust zijn van de specifieke eisen van beveiliging in winkels. Ook zijn zij er op getraind situaties in te schatten en zich hieraan aan te passen. De benadering van de winkelbeveiligers van Flair Security is vooral preventief. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen. Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in het omgaan met agressie, waardoor zij goed voorbereid zijn op allerlei voorkomende situaties.

Flair Security kan u dus een compleet programma aanbieden op het gebied van winkelbeveiliging.

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 16
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl