Winkel criminaliteit komt helaas steeds meer voor; door winkelend publiek, winkel personeel, interieurreinigers en leveranciers. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen verlies in de retail en detailbranche.

Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Uiteraard geldt dit laatste ook voor u als winkelier en uw personeel. Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de retail en detailbranche. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als de via de achterdeur. Controle op zowel ingaande producten als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veiligheid van een ieder zeker te stellen.

De winkelbeveiligers van Flair Security passen zich gemakkelijk aan in verschillende situaties en zijn zich bewust van de specifieke eisen van beveiliging in winkels.
Het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel, maar zeker ook preventie van diefstal is daarbij actueel. Nadat een winkel is doorgelicht op de eventueel risico’s en nadat de wensen van de winkelier of eigenaar zijn doorgenomen verzorgt Flair Security een beveiligingsplan.
WinkeldiefstalDe combinatie van technische hulpmiddelen en de inzet van een winkelbeveiliger zorgt ervoor dat er met een veilig gevoel gewinkeld wordt en dat de derving door winkeldiefstal beperkt blijft.

De benadering van een winkelbeveiliger van Flair Security is bovenal preventief. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen. Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen.
De winkelbeveiligers van Flair Security zijn gespecialiseerd in het omgaan met agressie, waardoor zij uitermate berekent zijn op allerlei voorkomende situaties. Kortom in winkelbeveiliging kan Flair Security u een compleet programma aanbieden.
Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Hoe bereikt u ons?

Flair Security
Minden 21
7327 AW Apeldoorn
085 - 06 55 262
info@flair-security.nl